2013. május 15., szerda

Díj! - Az ötödik

Még mielőtt felteszem a részt (mert felteszem ám 10 percen belül) válaszolnék egy újabb díjazásra. A díjat kaptam Tiától, Dorától és Csannától. Köszönöm szépen, lányok! :) Tényleg, már csak ismételgetem magam, de piszok jól esik. <3 Amiket pedig magyarázatként írtatok... Nagyon meghatódtam! Elképesztően jól esik, hogy ezt gondoljátok rólam. A jövőben sem  szeretnék csalódást okozni Nektek! :)


Szabályok:
- Említsd meg, hogy kitől kaptad a díjat!  
- Válassz ki maximum öt bloggert, akiknek továbbküldöd a díjat, és utána röviden indokold meg, miért éppen ő érdemes szerinted erre a díjra!  
- Hagyj üzenetet a választottak blogján a díjról! 
- Végezetül válaszolj meg öt egyszerű kérdést, amelyek a következők:
 
♥Ki vagy mi inspirál Téged elsősorban abban, hogy blogot vezess/írj?
 Nem is tudom. Az olvasók és a visszajelzések mindenképp inspirálnak. A hangulatom, a zene, amit épp  hallgatok, de az is, hogy mi történik velem éppen. Szinte minden inspirál :) 

♥Melyik a kedvenc dalod jelenleg, amelyet nap mint nap meghallgatsz? (előadó, számcím, youtube link)
 Most épp Gnarls Barkley - Crazy. De ez hetente változik. 

♥Ha választhatnál egy helyet a világon, hol élnél most a legszívesebben és miért?
 Sok helyen élnék. Münchenbe vágyom már vagy 10 éve, de New York, Madrid, London vagy Párizs is csodálatos lenne. Bármelyikben szívesen laknék.

♥Mi volt tegnap az utolsó gondolatod elalvás előtt? 
Hűha. Nem tudom. Valami 'szeretlek' vagy hasonló lehetett :)

♥Ha eltölthetnél egy estét egy híres emberrel (legyen élő vagy már elhunyt) kit választanál és miért pont őt?
Azt hiszem, ez a kérdés több gondolkodást igényelne, mint amennyit így 1-kor rászánok, de legyen a válaszom József Attila. Ha már úgyis pszichológusnak és készülök, és a hobbim egyébként is évek óta az emberi cselekedetek megértése, tudni szeretném, hogy miért látta ilyen borzasztónak az életet. Nem biztos, hogy tudnék rajta segíteni, sőt egy este alatt biztos, hogy nem tudnék, de meg szeretném érteni. (Egyébként így belegondolva, ez a válasz valószínűleg csak a magyar érettségi utóhatása... :D No, de mindegy, már ez marad.) 

Akiknek továbbküldeném:
Előre is elnézést, szinte biztos, hogy több lesz, mint öt :$ Megint lázadok. Szörnyű... :D

Skyes - mert szeretném ösztönözni arra, hogy írjon sokat, mert kifúrja az oldalamat a kíváncsiság és mert valószínűleg fogalma sincs arról, mennyire meghatódtam azokon a kommenteken, amit a legutóbbi két feltöltött fejezetemhez írt!
Bett - mert iszonyú sok kritikával lógok neki, de szeretném, ha tudná, hogy olvastam a novellájának legújabb részét is, és nagyon tetszik.
Dora - mert az ő történetéből is rettenetesen várom a folytatást, és gratulálok a vizsgáihoz! :)
Dorcsy - mert alig várom, hogy visszajusson a Timeless times oda, ahol egyszer már tartott, és megtudjam végre, mi történik utána!
Vii - mert a legutóbbi fejezethez írt kommentjén majdnem elsírtam magam, olyan sokat jelentett, mint első véleményező, Vitali pedig az egyik kedvenc karakterem mind közül.
Tia - (tudom, visszaadni nem szokás, de most egyszerűen muszáj) mert tényleg folyton arra ösztönöz, hogy írjak, már pusztán azzal is, hogy ő rendre felteszi az újabb és újabb fejezeteket, de ezen kívül ír nekem, újra és újra elmondja, hogy várja a következő rész és díjaz, annak ellenére, hogy nagyon régen nem frissítettem! köszönöm! :)
Dorcsa - mert bár csak most kezdtem el olvasni a történetét, eddig tetszik, érdekel, hogy mi lesz a folytatás, és nagyon jól esett, amit chatben írt délután.
 -------------------------------------------------------------------------

Beccának pedig hatalmas köszönet az újabb díjért :) nem írom ki még egyszer, de ITT megtaláljátok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése