2014. január 19., vasárnap

Szavazz!

Sziasztok!

Mint, azt láthatjátok, bal oldalra kikerült egy szavazás arról, hogy melyik történetemből legyen friss legközelebb :) Ennek oka, hogy mindháromhoz - a novellával együtt mind a négyhez sok ötletem van, és mindegyiket tudnám írni, de egyszerre sajnos csak az egyikre van időm. Így kíváncsian várom a véleményeket!
Az új novelláról annyit, hogy valószínűleg egy, de maximum két részes lenne és a Real Madrid egyik játékosa állna a középpontjában és talán kicsit jobban az érzelmekre helyezné a hangsúlyt a történettel szemben. Ennél többet egyelőre ne szeretnék elárulni róla!

Szóval arra kérek mindenkit, hogy szavazzon! A szavazás jövő péntek éjfélig él, de az állás függvényében már korábban is elkezdem írni a folytatást, mert most, hogy kicsit több időm van, minden héten szeretnék frissíteni.

A Time to Change utolsó része pedig még ma éjszaka vagy holnap érkezik! :)

2 megjegyzés:

  1. ment a voks az I hate myselfre, de a novellára is nagyon kíváncsi lennék. Meg... igazából mindre :D Ki lenne a novellában? *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó, hát két tervem is van :D az egyik remélem, tetszene Neked. a másikban már nem vagyok olyan biztos :$ de többet nem mondok! :P

      Törlés